Kuvaaja: Rune Snellman | Vuosi: 2005 | Paikka: Kokkola/Harrbåda

Jäsengalleriat

Kapa (Martti Kapanen)

Kotisivut | blogi | martti.kapanen@pp.inet.fi

Toimin Jyväskylässä vapaana valokuvataiteilijana. Olen pitänyt lukuisia yksityis- ja yhteisnäyttelyitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Valokuvataiteen lisäksi kuvaan arkkitehtuuria ja miljöökuvia. Kuvatoimisto Leukun jäsen.

Ilkka Keskinen

Kotisivut | ilkka.keskinen@sport.jyu.fi

Valokuvaajanurani alkoi viime vuosisadalla (1975) näyttelyllä Opiskelijaelämää. 1977 seurasi kansallisesti merkittävin näyttely Pikimiehiä. Näyttely on kiertänyt Suomea ahkerasti Tammisaaresta Rovaniemelle. Kansainvälinen läpimurtoni tapahtui 1999 verkkosivujeni välityksellä ja aihepiirinä oli vedenalaiskuvaus. Sivuja on käynyt katsomassa yli 150 000 kävijää. Verkkokuvien pohjalta on tehty näyttelykokonaisuus Atlantis joka kiertää paraikaa Pohjoismaita. Lisää tietoja näyttelyistäni ja muusta valokuvaan liittyvästä toiminnastani löydät verkkosivuiltani.

Petteri Kivimäki

Kotisivut | posti@kamera-petteri.fi

Petteri Kivimäki, lehtikuvaaja
T:mi Kamera-Petteri
+358 - 40 - 531 2266
Lehtokatu 24 40630 JYVÄSKYLÄ Finland

Jarmo Koponen

Kotisivut | jarmok2011@msn.com

Olen kuvataiteilija, jolle valokuvaus on yksi mieluisista ilmaisumuodoista. Aloitin kuvaamisen aktiivisesti muutamia vuosia sitten, ja vastoin yleistä trendiä siirryin digitaalisesta filmiin ja kameroihin ilman elektroniikkaa. Aiheeksi kelpaavat mitä moninaisemmat kohteet, kunhan valo ja tunnelma ovat oikeat.

Juha Nurmisaari

Kotisivut

Olen Juha Nurmisaari kuvaan satunnaisia kohteita kun kohdalle sattuu. Olen harrastanut kuvausta 20v analogisella kameralla, mutta siirtynyt digitaaliaikaan siirryttäessä tälle vuosituhannelle. Oheiset kuvat on otettu Nikon D50 kameralla. Minua kiinnostaa lähinnä luonnon kuvaaminen. Asun nykyään Vantaalla.

Satu Sihvo

Kotisivut | satu.sihvo@metavire.fi

Satu Sihvo, kuvataiteilija. Digikuvia olen ottanut vuodesta 2001 ja hurahtanut kuvankäsittelyyn ja kuvakoosteisiin. Kuvasarjaan liittyviä mietteitä ja muita kuvia löydät sivuiltani www.metavire.fi .

R.C. Snellman

Kotisivut | blogi | rune@rcsnellman.net

Valokuvaaja/valokuvataiteilija josta piti tulla pappi (pikkupojan unelma) ja päätyi loppujen lopuksi vahingon kautta valokuvaajaksi, onneksi. Toiminut yksityiyrittäjänä v. 2002 ja työtilat sijaitsevat Tourulan vanhassa kivääritehtaassa. Ammattitaitoa on kertynyt jonkin verran, mutta päästötodistusta ei ole vielä näkynyt...ehkä sitten joskus... Työkenttä on kirjava; vedostamisesta, teoskuvauksista, henkilökuvauksista, arkkitehtuurikuvaukseen...you name it!

Opetustoimintaa myös jonkin verran; perinteistä valokuvausta/neulanreikäkuvausta, Jyväskylän seudun kanlaisopistossa, ja Kulttuuriaitan kautta neulanreikäkuvausta myös kouluissa. Jäsen mm. Valokuvataiteilijoiden liitto, Jyväskylän taiteilijaseura, Luovan valokuvauksen keskus

Pekka Suomäki

pekkasuomaki@gmail.com

Pidin ensimmäisen yksityisnäyttelyni vuonna 1993. Esillä olleita henkilökuvia seurasivat erinäiset tekniset ja sisällölliset etsiskelyt ja harhailut, joiden jälkeen oli hyvä palata dokumentoivan valokuvan pariin. Tuon jälkeen on syntynyt neljä muuttuvaa maaseutua tarkastelevaa kokonaisuutta: Seitsemän viimeistä – autioituvan maalaiskylän kuvia (1998-99), Viimeinen nousu (2001), Tapion vuosi (2000-2002) ja Joulun ihme (1995-2003). Kesäkuussa 2007 avautuu Seinäjoen taidehallissa Tähdet tähdet –näyttely, joka kokoaa reilun kymmenen vuoden aikana Provinssirockissa kuvatun aineiston. Siinä tähtinä tuikkivat yleisön edustajat.

Valokuvan rinnalla ja usein edelläkin teen esinekoosteita/sekatekniikkatöitä, joissa puulle siirretty valokuva yhdistyy romuun ja ruosteeseen – ts. maaseudun löytötavaroihin. Viime aikoina moni kollaasi on valmistunut ilman ”valokuvan tukea”.

Timo Vuoriainen

timo.vuoriainen@kolumbus.fi

Olen valokuvannut harrastuksena jo kohta kolmekymmentä vuotta. Miljö- ja katukuvaus on pääasiallista tuotantoani. Yhtälailla olen kyllä kiinnostunut dokumentoimaan ihmisiä heidän arkipäiväisissä askareissaan. Yhteystiedot: puhelin 050 5210 862 ja sähköposti: timo.vuoriainen@kolumbus.fi.

Takaisin toiminta-sivulle

Ylös