Kuvaaja: Martti Kapanen | Vuosi: 2006

Luovan valokuvauksen keskuksen jäseneksi

Luovan valokuvauksen keskuksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki valokuvaajat, valokuvausta harrastavat ja valokuvasta kiinnostuneet ihmiset. Jäsenmaksu on 15 e/vuosi, sen voi maksaa käteisellä Galleria Ratamossa tai keskuksen pankkitilille (lisätietoja galleriavalvojalta tai seuran sihteeriltä).

Jäsenedut

Jäsenillä on mahdollisuus käyttää pimiötä pientä korvausta vastaan. Keskuksen pc-kone ohjelmistoineen on ei-kaupalliseen käyttöön maksutta.
Yhdistykselle on hankittu ammattitason EPSON Pro 7900 tulostin. Tulostin kykenee 61 cm leveään tulostukseen. Tulostin varataan vain yhdistyksen jäsenten käyttöön. Laitteen käyttö ilman asianmukaista käyttöönohjausta on ehdottomasti kielletty. Opastusta ja tulostusapua saa Kapalta,martti.kapanen@pp1.inet.fi
Tulostuksen hinnat
45€/neliömetri sisältäen opastuksen ja materiaalit
15€/neliömetri mikäli tulostuksessa käytetään omia papereita.
Koevedoksista laskutetaan täysi hinta.

Valokuvakeskus järjestää kursseja ja tapahtumia, valokuva-aiheisia luentoja ja tietenkin näyttelytoimintaa Galleria Ratamossa - jäsenet saavat kutsut avajaisiin ja tietoa näyttelystä ja keskuksen toiminnasta postilla kotiin muutaman kerran vuodessa, sekä sähköpostilla tietoa.

Jäsenillä on mahdollisuus tarjota omia töitään vuosittain joko jäsennäyttelyyn tai aluenäyttelyyn (järjestetään vuorovuosin), joka on vapaa kaikille keskisuomalaisille valokuvan ammattilaisille ja harrastajille.

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai tule käymään!

Puh. 014 - 266 4389
E-mail: info@ccp.fi
Osoite: Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä

Ylös